ZwaaiBraai The Africa Team ZwaaiBraai The Africa Team

Het is bijna zover! Wij zijn druk bezig met de laatste voorbereidingen van de grote reis naar Zuid-Afrika! Wij zijn blij dat we kunnen gaan maar het is ook wel een beetje spannend. Speciaal voor ouders, familie, gulle gevers en alle gemeenteleden organiseert The A(frica) Team op zaterdag 15 juli 2017 om 18.00 uur op het plein voor de Bethelkerk een BRAAI (is hetzelfde als een BBQ). Een gezellige bijeenkomst waar we de jongeren nog een hart onder de riem kunnen steken en kunnen uitzwaaien!

Voor de planning is het fijn als jullie je opgeven. Stuur een e-mail naar:
.

Het kost niets, maar je mag wel iets in de pot doen als je dat wilt.

ZwaaiDienst
In de ochtenddienst van zondag 16 juli 2017 zal er aandacht worden gegeven aan de reis van onze jongeren naar Zuid-Afrika. Het is de laatste zondag voor het vertrek op zondag 23 juli 2017 en als gemeente gaan wij ze uitzwaaien.

datum en tijdstip 25-04-2019 om 19.30

Gemeentereis Rome