Zuid-Afrikaanse Maaltijd Zuid-Afrikaanse Maaltijd
De meer dan 4.000 oliebollen en honderden flessen wijn zijn nauwelijks verteerd of The Africa Team 2017 heeft de volgende actie alweer voor u voorbereid: een Zuid-Afrikaanse maaltijd, op 18 februari in de Bethelkerk.

We zijn enorm verheugd en best een beetje trots dat twee van Leerdams culinaire grootheden hun talenten belangenloos voor The Africa Team willen inzetten: Henri van Rossum (degene die destijds Leerdams pannenkoekenhuis groot maakte, en nu de "Kookmeneer" is van www.kookmeneer.nl) en meervoudig nationaal rookworst kampioen Rien Baas (van slagerij Baas aan het Europaplein), gaan tezamen met de leden van The Africa Team voor u een uitgebreide 4-gangenmaaltijd voor u bereiden.

De Bethelkerk wordt omgetoverd tot luxe Zuid-Afrikaans restaurant. Het belooft een sfeervol avondje uit te worden.

De kosten hiervoor bedragen € 35,- per persoon voor het Zuid-Afrikaanse 4-gangenmenu en € 15,- per persoon voor een (Hollands) kindermenu. Gezinnen kunnen een korting van 10% krijgen. De inloop met een welkomstcocktail (inbegrepen in de prijs) is vanaf 18:00 uur.

U kunt zich opgeven door onderstaand formulier in te vullen. We hopen op een grote opkomst!

Klik hier voor het aanmeldingsformulier

nieuwsbrief 2 augustus 2020