Werkgroep duurzaamheid Werkgroep duurzaamheid

Kerk aan de Linge mag zich er over verheugen dat er per 1 september 2013 sprake is van een werkgroep Duurzaamheid. De groep bestaat uit enkele gemeenteleden. Het zijn Bep Beijer, Rients Agema, Anja Mourik, Geeske Mulder (namens de Diaconie), Marry den Hartog en Albert Santing.

Wat gaan we als werkgroep doen? Vooral communiceren over het onderwerp duurzaamheid in Kerk aan de Linge, op de Nieuwsbrief en op onze website. Wij denken dat het vooral van belang is om een proces van bewustwording op gang te brengen. Daarnaast willen wij nog dit seizoen een paar concrete en aansprekende acties organiseren. Het zullen activiteiten zijn, die niet alleen goed aansluiten bij onze dagelijkse manier van leven maar ook ingebed zijn in het bestaande werk van de kerk.

Contactpersoon namens de werkgroep is Albert Santing (0345-615099).

nieuwsbrief 9 augustus 2020