Voortgang fusieproces - maandagavond 3 juli Voortgang fusieproces - maandagavond 3 juli
Het fusieproces heeft de afgelopen periode niet stilgestaan. Er zijn (werk)groepen aan de slag geweestmet diverse onderwerpen; de adviezen van de groepen worden de komende periode in de kerkenraden besproken. Om de leden van Kerk aan de Linge bij te praten over de ontwikkelingen houden we op maandagavond 3 juli a.s. om 20:00 uur (inloop vanaf 19:30 uur) een informatieve gemeenteavond in de Bethelkerk. Doel van de bijeenkomst is dus louter informatieverstrekking en het beantwoorden van vragen. Besluitvorming vindt op een later moment dit jaar plaats.

Voor meer informatie kunt u overigens altijd contact opnemen met Henk van’t Pad (848897 of voorzitter@kerkaandelinge.nl)

nieuwsbrief 2 augustus 2020