Volgende stap in het fusieproces Volgende stap in het fusieproces
Het fusieproces van de Hervormde Gemeente en de Gereformeerde Kerk gaat een volgende fase in: de fase van de besluitvorming. Zowel de verkennende als de uitwerkingsfase zijn inmiddels afgesloten. Nu kunnen besluiten worden genomen.

De wijkkerkenraden van de Hervormde Gemeente en de kerkenraad van de Gereformeerde Kerk informeren op 14 november 2017 tijdens gemeentebijeenkomsten de leden van de (wijk)gemeenten. De leden van de Hervormde wijkgemeente Noord en de Gereformeerde Kerk worden van harte uitgenodigd in de Bethelkerk. Vanaf 19:30 uur is er gelegenheid om in te lopen, waarna om 20:00 uur de avond zal starten. Het beleidsplan en alle werkpakketten zijn hier te vinden.

nieuwsbrief 2 augustus 2020