Verjaardagsfonds Hervormde Gemeente Verjaardagsfonds Hervormde Gemeente

De Hervormde Gemeente Leerdam kent het 'verjaardagsfonds'. Dit door de diaconie ingestelde fonds gaat uit van de gedachte dat jarig zijn tot dankbaarheid stemt. Dit fonds doet dan ook een beroep op de jarige iets bij te dragen voor de minderbedeelde medemens.

Omstreeks de verjaardagsdatum wordt u een gelukwens overhandigd of opgestuurd, waarbij u de gelegenheid hebt een gift te verstrekken.

De opbrengst is bestemd voor een diaconaal doel wat jaarlijks opnieuw gekozen wordt. Voor 2013 is dit het project “Onderwijs Haïti”.
In het zwaar verarmde Haïti hebben kinderen het dubbel zo zwaar, vele zijn verstoken van goed en Christelijk onderwijs en zijn overgeleverd aan wat de straat hen bied. Woord en Daad wil samen met lokale partners zorgen voor goed christelijk onderwijs op Haïti. De Diaconie van de Hervormde Gemeente Leerdam wil dit project graag ondersteunen. Voor nadere informatie verwijzen wij u naar de website van Woord en Daad: www.woordendaad.nl/projecten/amg-haiti-52.html of deze brochure.

U kunt dit project mede steunen rondom uw verjaardag door een gift in de collectebus van het verjaardagsfonds of een gift over te maken naar onze diaconierekening 3584.89.334 of giro 510101.

Van harte aanbevolen.

nieuwsbrief 9 augustus 2020