wo 24 oktober 2018

Vakantiebijbeldagen Herfstvakantie

Tijdstip:
 9.15  - 12.00

Het thema van de VakantieBijbelDagen is ‘Zoek het uit!’ We zoeken tegenwoordig van alles op en tijdens de VBD gaan we op zoek naar informatie over Jezus. We zoeken aan de hand van Bijbelverhalen van alles uit over wie Hij is en wat Hij doet. We gaan knutselen, zingen, poppenkastspelen, we houden een speurtocht en nog veel meer. En we sluiten de dagen af met iets lekkers te eten. Om er net als vorig jaar weer een groot succes van te maken, hebben wij veel mensen (jong of oud) nodig die ons met de activiteiten willen helpen.
Daarnaast gaan we woensdag pannenkoeken eten! Wie wil er voor ons pannenkoeken bakken?

Heb je zin om in oktober onze jeugd twee onvergetelijke dagen te bezorgen, meld je dan aan. Ook jongeren vanaf 13 jaar mogen helpen (je mag het gebruiken als maatschappelijke stage).

Meer informatie bij Ariënne van Wieren

nieuwsbrief 2 augustus 2020