Update bezoek kerkdiensten Update bezoek kerkdiensten
Op 24 juni j.l. heeft de overheid de coronamaatregelen verder versoepeld. Voor het moderamen aanleiding om toch niet tot 1 september te wachten met het toelaten van meer aanwezigen tijdens de kerkdiensten. Wij willen op zondag 26 juli en 2 augustus beginnen met een beperkte groep, die uitgenodigd wordt, om te kijken of het gebruiksplan werkt en om, na de evaluatie, eventueel aan te passen.

Met ingang van zondag 9 augustus vergroten we de groep tot wat maximaal kan. De vraag wordt wie er op welke zondag kan komen. Een voorbereidingsteam o.l.v. Wim de Jong en Dirk den Ottelander zal hier plannen voor maken. De gemeente wordt daarover door hen geïnformeerd.

Wij hopen zo op een veilige manier de zo nodige ontmoeting in onze kerkgemeenschap te kunnen gaan realiseren.

nieuwsbrief 2 augustus 2020