Top2000 dienst 29 december 2018 – “We have a dream” Top2000 dienst 29 december 2018 – “We have a dream”

Alweer voor de derde keer op rij houden we op zaterdag 29 december om 19.00 uur in de Bethelkerk een Top2000 dienst. Een dienst waarin muziek uit de Top2000 centraal staat: een overzicht van de meest geliefde popnummers, gekozen door luisteraars, die ieder jaar tussen kerst en oud en nieuw wordt uitgezonden op Radio 2. Eerdere diensten waren een groot succes! In een sfeervol ingerichte kerkzaal hebben we mooie nummers met elkaar gespeeld en gezongen en naar bijzondere verhalen geluisterd.

Ook dit jaar belooft het weer een mooie dienst te worden, met medewerking van onze Bethel-band en het speciaal te vormen Top2000 koor. Eén van de sprekers in de dienst is ds. Saskia van Meggelen, preses van de landelijke PKN. Het thema van de dienst dit jaar is “We have a dream”.

Ieder die dat wil is van harte welkom om mee te zingen in ons speciaal samen te stellen Top2000 koor. Als koor zingen we dit jaar o.a. Alles is Liefde, van Bløf, We are the Champions van Queen, Heal the World van Michael Jackson, en You’ll never walk alone.

Als je meer informatie wilt of je wilt aanmelden om mee te zingen met het koor, stuur dan een mailtje naar .

datum en tijdstip 27-09-2018 om 9.00

Groeicatechese 2018-2019
datum en tijdstip 02-10-2018 om 18.45

nieuwsbrief 23 september 2018