Terugblik startdag 18 september Terugblik startdag 18 september

Zondag 18 september vond de jaarlijkse startdag plaats in de Bethelkerk.

Met als voorgangers ds. Jeroen Tiggelman en ds. Ben Heijting begon de dag met een dienst met het thema “Liefde”.

Voor de dienst werd iedereen begroet met het “thema” d.m.v. een gratis groepsknuffel (free hugs)

Terwijl er reeds een prachtig aangeklede tafel met etenswaren in de gang stond, die verder bij het binnenkomen nog werd aangevuld.

Na de dienst was er gezellig koffiedrinken in de nevenruimte. Gelijktijdig waren in de zalen diverse kraampjes uitgestald van o.a. Baie Dankie, Amnesty International. Ook kon op diverse tafels de meegebrachte spullen worden bewonderd die “heel persoonlijk” het thema 'Liefde' uitbeelden. Onder het genot van een goed glas wijn of limonade en een zoutje op tafel waren in de nevenruimte mensen met elkaar in gesprek.

Bart Bruggeman hield in een goed gevulde kerkzaal een presentatie over Millenniumdoelen.

Ook de maaltijd was een succes en veel mensen hadden hun best gedaan om iets “lekkers” mee te nemen.

Vanaf deze plaats dan ook iedereen die heeft meegewerkt aan de startdag, in welke vorm dan ook, hartelijk dank.

Met dank aan Karel Meijdam voor de foto's en deze terugblik.

nieuwsbrief 9 augustus 2020