Terugblik 3 Top2000diensten 2019 Terugblik 3 Top2000diensten 2019
Wat was het mooi, het laatste weekend van december: 3 keer een Top2000 dienst in een volle Bethelkerk! Koor en band zongen en speelden nummers waar de bezoekers op konden swingen of vol emotie en ieder met eigen herinneringen naar konden luisteren. Sprekers met grappige en onverwachte maar ook indrukwekkende en heel persoonlijke en ontroerende verhalen zoals oud-topsporter Nelli Cooman, burgemeester Sjors Fröhlich maar zeker ook onze eigen gemeente- en Top2000 koorleden Saskia de Gier en Cora Veldhuizen. Voorbeden die via mobiele telefoons op een bijzondere manier in beeld kwamen.

Na de toegift waarin we nogmaals So High zongen (“So High, you can’t get over Him”) bleven veel mensen nog een tijdlang in de kerk om oude bekenden te ontmoeten en na te praten over de dienst. Het was een feest en een voorrecht om met zo’n grote groep vrijwilligers dit mogelijk te maken en met zoveel bezoekers in verbondenheid bij elkaar te mogen komen. Iedereen bedankt voor haar of zijn bijdrage en aanwezigheid en we hopen iedereen eind 2020 weer te zien!

nieuwsbrief 9 augustus 2020