PKN
Kerk aan de Linge in Leerdam
 
Startzondag - 13 september 2015 Startzondag - 13 september 2015
Op zondag 13 september starten we met een bijzondere dag het nieuwe kerkelijk seizoen 2015-2016 met de eerste themadienst. Dit jaar kiezen we voor een aantal activiteiten op zondag.
 
Na de dienst onder leiding van ds. Johan van den Berg en ds. Ben Heijting en het kopje koffie, thee of de limonade zijn er tal van activiteiten – voor elk wat wils – waarin het thema “de bijbel – een huis om in te wonen” op meer serieuze, maar ook speelse manier centraal staat. Ook aan de kinderen en de jeugd is gedacht. De leiding van de Kindernevendienst organiseert een leuke activiteit voor de kinderen tot en met Groep 6 van de basisschool. De oudere jeugd (10 t/m 18 jaar) gaat samen met de leiding van Rock Solid een geheel eigen(wijze) activiteit beleven.
 
We vervolgen met een gezamenlijke lunch en sluiten de dag af met een korte dienst ter afsluiting waarin enkele activiteiten kort terug zullen komen. Deze dienst begint om 14.00 uur.
 
Voor de lunch wordt de basis, soep en brood, verzorgd. We willen u en jullie vragen om een ‘koude specialiteit van huis’ mee te nemen. Dat kan een maaltijdsalade zijn, wat lekkere broodjes, hartige taart, quiche of iets anders. Met dit alles willen we een lunchbuffet samenstellen met voor ieder wat wils.
 
Voor deze startzondag vragen we u en jou, om een foto van je lievelingsplek te maken. Deze foto’s zullen in de afsluitende ontmoetingsdienst een rol spelen. Naast de plekjes waar je graag komt, zijn er wellicht de vertrekken die je liever mijdt. Welke zijn dat? Onze taal biedt kent vele zegswijzen met betrekking tot onze woning. Oost west, thuis best gebruiken we nog weleens als we (ver) van huis zijn. Maar ook de uitdrukking ieder huisje heeft zijn kruisje.
 
Een startdag die we als gehele gemeente willen vieren, een start voor allerlei activiteiten gedurende de maanden september 2015 tot juni 2016.
 
Graag tot 13 september,
Voorbereidingsgroep: ds. Johan van den Berg, Ton van Genderen, Martin van Gent, ds. Ben Heijting, Koby Meijdam, Co Tromp en Aart van Zandwijk
terug
 
 

Overleg werkgroep Top2000
datum en tijdstip 30-08-2020 om 11:00 uur
meer details

Overleg Kindernevendienst - voorbereiding Advent
datum en tijdstip 23-09-2020 om 19:30
meer details

Diaconie
datum en tijdstip 29-09-2020 om 19.45
meer details

Diaconie
datum en tijdstip 27-10-2020 om 19.45
meer details

 
AVG en privacy
Privacyverklaring
 
Beelduitzending kerkdiensten
KLIK HIER
 
Collectebonnen

KLIK HIER
 
Foto's
Henk Looij, www.henklooij.nl
 
 
Twitter-account  @KerkaandeLinge
nieuwsbrief 2 augustus 2020
Wij zijn een Groene Kerk
 
Bijbeltekst van vandaag
 
 
Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.