Startzondag 18 september Startzondag 18 september
Op zondag 18 september starten we met een bijzondere dag het nieuwe kerkelijk seizoen 2016 - 2017 met de eerste themadienst vanuit het nieuwe jaarthema. Ook dit jaar kiezen we voor een aantal activiteiten op zondag. Na de dienst en het kopje koffie, thee of de limonade zijn er enkele (binnen- en
buiten)activiteiten:
  • een fietstocht door de schitterende omgeving van Leerdam;
  • een film in de kerkzaal van de Bethelkerk;
  • informatie over de Top2000dienst zoals we die op vrijdagavond 30 december hopen te houden in de Bethelkerk;
  • informatie over The Africa team, de jongerenreis van 24 jongeren naar Zuid-Afrika in de zomer van 2017;
  • een creatieve activiteit voor kinderen tot 7 / 8 jaar;
Na de kerkdienst zullen ook de informatiegids en de jaarkalender worden uitgedeel.

We sluiten de startzondag met een gezamenlijke lunch af. Hiervoor wordt de basis, soep en brood, verzorgd. We willen u en jullie vragen om op 18 september een ‘koude specialiteit van huis’ mee te nemen. Dat kan een maaltijdsalade zijn, wat lekkere broodjes, hartige taart, quiche of iets anders. Zo ontstaat een gevarieerd lunchbuffet.

Graag tot 18 september!

nieuwsbrief 9 augustus 2020