Startweekend 14 & 15 september Startweekend 14 & 15 september

Het weekend van zaterdag 14 en zondag 15 september hopen we een start te maken met het nieuwe kerkelijke seizoen.

Vanaf zondag 15 september zullen we als gemeente gebruik gaan maken van het Nieuwe Liedboek. Op zaterdagmiddag kunnen we daarom kennismaken met het Nieuwe Liedboek en alvast enkele nieuwe liederen instuderen. Aansluitend worden we met dank aan enkele gemeenteleden gastvrij ontvangen op enkele huisadressen binnen onze gemeente.

Barbecue
Om 17.00 uur zal als afsluiting van deze middag een barbecue op het kerkplein voor de Bethelkerk worden gehouden. In plaats van dat u moet betalen voor de barbecue vragen wij uw aandacht voor de projecten van de Veiling van Beloften 2013 (diaconale project Duurzame landbouw in Noord-Kameroen, Baie Dankie en de realisatie van zonnepanelen op het dak van de Bethelkerk). Er zal dan ook, als compensatie voor de gratis maaltijd, een collecte worden gehouden voor deze projecten.

Veiling van Beloften 2013
Na de barbecue gaan de deuren van de Bethelkerk open voor de Veiling van Beloften 2013. Deze avond houden we de veiling van een geweldige collectie leuke en bijzondere aanbiedingen & beloften die we vanuit de gemeente hebben ontvangen.

De activiteitencommissie van de Bethelkerk, de ZWO commissie van de Diaconie, de jongeren van Afdraai Wellington / Baie Dankie en de commissie Glasstadjaarmarkt nodigen u van harte uit om op deze unieke veiling aanwezig te zijn. Onder leiding van een welbespraakte veilingmeester kunt u bieden op een leuke ervaring, gezelligheid, een bijzondere ontmoeting, hulp in de tuin, iets moois in de kamer, etc.

Startdienst
Op zondag 15 september zullen ds. Johan van den Berg & ds. Ben Heijting om 09.30 uur voorgaan in de startdienst in de Bethelkerk.

Opgeven en informatie
De opgavenformulieren worden zondag 25 augustus en zondag 1 september uitgedeeld. Deze kunnen u/jij/jullie tot en met zondag 8 september inleveren in de hiervoor bestemde dozen die herkenbaar zijn opgesteld bij de entree van de kerk. Het opgaveformulier kunt u ook hier downloaden.

Van harte aanbevolen en graag tot 14 & 15 september.

nieuwsbrief 9 augustus 2020