Start Bijbelleesproject - lees de Bijbel in 2 jaar Start Bijbelleesproject - lees de Bijbel in 2 jaar
Kick-off:
Op vrijdagavond 11 september geven we om 20.00 uur in de Bethelkerk het startschot voor het Bijbelleesproject Bijbel in Gewone Taal. Die avond komt Wilma van de Veen van het Nederlands Bijbelgenootschap ons vertellen over de achtergronden van de Bijbel in Gewone Taal (BGT) en wat er zo vernieuwend is aan deze vertaling.

Ook presenteert zij de Samenleesbijbel: een uitgebreide uitgave van de BGT met achtergronden, tips, opdrachten en gespreksvragen voor kinderen vanaf een jaar of 8. Deze bijbel is erg geschikt voor gezinnen met jonge kinderen en tieners.

Verder wordt natuurlijk ook uitleg gegeven over het Bijbelleesproject. Kijk hiervoor ook eens op facebook.com/bijbellezeninleerdam.

Vervolgbijeenkomsten Bijbelleesproject 2015:
De Kandelaar (Achter de Kerk), van 19.00 tot 19.45 uur op: 2 oktober, 30 oktober, 27 november en 18 december.

Weet je van harte welkom!

ds. Johan van den Berg & ds. Ben Heijting

PS. Het complete leesrooster is te openen of te downloaden via het icoon in de rechterkolom op deze website.

nieuwsbrief 9 augustus 2020