do 7 maart 2013

De Kandelaar
Tijdstip:
 10.00  - 12.00

Hoe je een tekst leest bepaalt mede de betekenis ervan. Zo ook als het gaat om de Bijbel. Op vele wijzen kan je de woorden van de Heilige Schrift tot je nemen. Liturgisch, wetenschappelijk, rationeel.... De monniken hebben ons een oude beproefde wijze van Bijbellezen overgeleverd: de Lectio Divina. Een geestelijk-existentiele lezing waarbij emoties, inleving, momenten van stilte, samen delen en creativiteit in woord en beeld spirituele middelen zijn om te ontdekken wat de Geest mij nu in mijn actuele context wil zeggen .... Lezen met het hart dus. Kom dan en zie hoe Bijbellezen ook verrassend anders kan!

Er is een maximum van 10 personen en het is onder voorbehoud dat de gezondheid van ds Van Campenhout het toelaat.

Graag uw aanmelding bij ds Van Campenhout.

nieuwsbrief 2 augustus 2020