PKN
Kerk aan de Linge in Leerdam
 
Solid Friends 14 - 17 jaar Solid Friends 14 - 17 jaar

SOLID FRIENDS
Solid Friends is een programma dat jongeren van 14 tot en met 17 jaar helpt in hun zoektocht naar identiteit en prikkelt om te onderzoeken hoe God naar hen kijkt. Solid Friends is net zoals Rock Solid ontwikkeld door Youth for Christ.

Solid Friends is volgens onze jongeren:
S amenzijn
O ntdekken
L eerzaam
I nteressant
D oorzetters
 
F ascinerend
R eligieus
I ndrukwekkend
E igenwijs
N adenken
D ienend
S olid Friends
 
Wat houdt het in?
Solid Friends is een relaxte plek omdat je daar je vrienden weer ziet. Bovendien ontstaan vaak nieuwe vriendschappen. Het programma is een mix van creatieve spellen, uitdagende discussies (in groepjes) en persoonlijke ervaringen die leiders met de groep delen. Jongeren worden aangemoedigd om hun eigen mening te vormen en te kijken wat er in de Bijbel staat over thema’s waar zij mee bezig zijn. In een laagdrempelig programma houdt het jongeren een spiegel voor zodat ze zien dat God hen waardevol vindt. Daarnaast wisselen we dit programma af met andere activiteiten zoals bijvoorbeeld een bezoek aan een andere dienst of kerk, samen organiseren van een eigen jeugddienst of iets geheel anders.
 
Wanneer & waar? 
Ongeveer een keer per maand komen we op zondagochtend om 11.00 uur (na de kerkdienst) bij elkaar in de Bethelkerk. Na de activiteiten op de startzondag beginnen we op zondag 14 oktober met het gewone Solid Friends programma. Zet vervolgens de volgende data ook al in je agenda: 11 november, 9 december, 20 januari (voorstelling in de Bethelkerk, 10 februari, 10 maart, 7 april en als afsluiting een barbecue op zondag 19 mei.

We sluiten iedere keer af met een lekkere lunchsmiley
 
Meer informatie? 
Wil je meer weten over Solid Friends bel of mail Roline den Hartog 06-27060099 / 
 
Tot gauw!!!
Solid Friends Team
Roline den Hartog

terug
 
 

Vesper in de veertigdagentijd
datum en tijdstip 28-03-2019 om 19.30
meer details

Inloopspreekuur
datum en tijdstip 28-03-2019 om 9.00
meer details

 
 
Twitter-account  @KerkaandeLinge
nieuwsbrief
24 maart 2019
Wij zijn een Groene Kerk
 
Nieuwe berichten
Top2000dienst groot succes
Geslaagde vijfde Herdertjestocht
 
Bijbeltekst van vandaag
 
Foto's
Henk Looij, www.henklooij.nl
 
AVG en privacy
Privacyverklaring
 
 
Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.