Rock Solid 11 - 14 jaar Rock Solid 11 - 14 jaar

Rock Solid is een superleuk, eigentijds en interactief clubprogramma van Youth for Christ voor alle kinderen van 11 t/m 14 jaar. Je mag een vriend of vriendinnetje meenemen!

Wat houdt het in?
Rock Solid is in de eerste plaats leuk en een perfecte mix van ‘faith’ en ‘fun’, waardoor het christelijk geloof op een aansprekende en laagdrempelige manier gepresenteerd wordt. Allerlei gekke spelletjes wisselen elkaar in hoog tempo af. Geloven is niet alleen serieus bezig zijn, maar ook samen veel plezier maken. De spelen sluiten aan bij het thema van het programma dat in de ‘preek van de week’, wordt uitgelegd. Elke avond wordt afgesloten met de ‘uitsmijter’, het gekste spel van de avond, en limonade en chips.

Wanneer & waar?
Rock Solid is om de twee weken op vrijdagavond. Het begint om 18.57 uur en is tussen 20.30 en 21.00 uur afgelopen. Het wordt gehouden in de jeugdruimte in de Bethelkerk (maar vaak gebruiken we meer dan alleen deze ruimte). De toegang is natuurlijk gratis!

Ieder seizoen start met een kampweekend eind september / begin oktober.

Meer informatie?
Wil je meer weten over Rock Solid bel of mail Kees Bel 0345 - 611723 /