Pasen in Fragmenten - zondagmiddag 1 maart Pasen in Fragmenten - zondagmiddag 1 maart
Op zondagmiddag 1 maart, 17.00 uur, is er een bijzondere dienst in de Bethelkerk. Zeker bijzonder, en niet alleen vanwege het tijdstip. Want dat zijn we al jaren niet meer gewend, een dienst aan het eind van de middag in de Bethelkerk. Het is een combinatie van een ontmoetingsdienst met een theaterdienst, met verhalenverteller Kees Posthumus en accordeonist Juul Beerda. Noteer datum en tijd alvast op de kalender, en KOM, je zult er zeker geen spijt van hebben.

‘Pasen in fragmenten’ bestaat uit zes indringende verhalen en liedjes waarin verschillende hoofdpersonen hun versie van het verhaal van Pasen vertellen, van de wonderbare spijziging tot en met het verhaal van de Emmaüsgangers. Een afwisselende voorstelling, waarin humor en ernst elkaar afwisselen. Het paasverhaal komt dichterbij, omdat ooggetuigen het opnieuw en eigentijds vertellen. In de 40-dagentijd gaan we op weg naar Pasen, deze voorstelling vergroot dat uit. Zeer geschikt voor kinderen en jongeren vanaf een jaar of tien.

Plaats: Bethelkerk
Datum en tijd: zondag 1 maart
Bijdrage (vrijwillig): vijf euro (gratis voor kinderen en jongeren t/m 18 jaar)

nieuwsbrief 2 augustus 2020