PKN
Kerk aan de Linge in Leerdam
 
Paasbrunch senioren Paasbrunch senioren
De eerste paasbrunch op Tweede Paasdag heeft onze stoutste verwachtingen overtroffen.

Tijdens een onlangs gehouden vergadering van de diaconie kwam een van de diakenen met het idee om op Tweede Paasdag een brunch aan te bieden aan onze senioren. Omdat dit de eerste keer zou zijn in de geschiedenis van Kerk aan de Linge riep dit voorstel de nodige vraagtekens op. Is daar wel belangstelling voor? Na enig heen en weer gepraat werd uiteindelijke besloten het een keer te proberen.
 

Uit het aantal aanmeldingen bleek al snel, dat die belangstelling wel degelijk aanwezig was bij onze senioren. Meteen al 34 aanmeldingen. En na twee weken zelfs 59. Uiteindelijk waren er op maandag 2 april rond de klok van 11.00 uur ruim 60 aanwezigen en hadden we niet voor niets inkopen gedaan.Na het openingsgebed door voorzitter Aart van Zandwijk startte de maaltijd met vooraf een kopje soep (groenten of kip) en daarna allerlei soorten beleg en brood en natuurlijk een eitje. En naast eten en drinken was er ruimschoots de tijd om geanimeerd met elkaar van gedachten te wisselen. Voor herhaling vatbaar was de mening van de senioren en de diaconie.
terug
 
 

Inloopspreekuur
datum en tijdstip 23-05-2019 om 9.00
meer details

Glasstadjaarmarkt
datum en tijdstip 25-05-2019 om
meer details

Overleg werkgroep Top2000
datum en tijdstip 26-05-2019 om 11:00 uur
meer details

Wijkraad van Kerkrentmeesters Kerk aan de Linge
datum en tijdstip 28-05-2019 om 19.45 uur
meer details

 
 
Twitter-account  @KerkaandeLinge
nieuwsbrief
19 mei 2019
Wij zijn een Groene Kerk
 
Nieuwe berichten
Verbouwing Bethelkerk afgerond
Top2000dienst groot succes
Geslaagde vijfde Herdertjestocht
 
Bijbeltekst van vandaag
 
Foto's
Henk Looij, www.henklooij.nl
 
AVG en privacy
Privacyverklaring
 
 
Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.