Onderzoek samenwerking Gereformeerde Kerk en Hervormde Gemeente Onderzoek samenwerking Gereformeerde Kerk en Hervormde Gemeente
In juni 2011 is in een gezamenlijke vergadering van de Algemene Kerkenraad van de Hervormde Gemeente en het moderamen van de Gereformeerde Kerk (Bethelkerk) het besluit genomen om te onderzoeken of er mogelijkheden zijn om in de toekomst nauwer samen te werken.

Over het onderzoek zijn de onderstaande berichten uitgebracht (meest recente bericht staat bovenaan).

Mocht u vragen of opmerkingen hebben over het fusieproces dan kan dat via het mailadres: voorzitter@kerkaandelinge.nl

nieuwsbrief 9 augustus 2020