Jeugd Kerk aan de Linge bakt oliebollen voor het goede doel! Jeugd Kerk aan de Linge bakt oliebollen voor het goede doel!
Traditiegetrouw organiseert de Activiteitencommissie eind december weer de jaarlijkse oliebollenactie. Ook dit jaar weer met ondersteuning vanuit de jeugd van onze kerk. De opbrengst komt dit jaar ten goede aan een door de jeugd uitgekozen goede doel.

De prijs hebben we hetzelfde kunnen houden: per zak (6 stuks) € 3,50 en drie zakken voor  € 9,00.

Op woensdagochtend 30 december worden er bij de Bethelkerk door de jeugd en de activiteitencommissie oliebollen gebakken. Deze verse oliebollen kunt u met voorinschrijving bestellen. Deze kunnen ook op dezelfde dag vanaf 11.00 uur tot 14.00 uur worden afgehaald.

Bestellen
U kunt de oliebollen tot en met zondag 27 december bestellen via ons e-mailadres: pkn.oliebollen@gmail.com (dit verdient de voorkeur), via de strookjes in de kerk (deze kunt u in de bus in de hal van de Bethelkerk deponeren) of telefonisch bij Karel Meijdam 0345-612310.

nieuwsbrief 9 augustus 2020