Nieuwe naam en beeldmerk voor P(w)GiW in Leerdam, ‘In Wording’ wordt geboren Nieuwe naam en beeldmerk voor P(w)GiW in Leerdam, ‘In Wording’ wordt geboren

Komt bij u de roepnaam Protestantse (wijk) Gemeente in wording te Leerdam ook nog steeds niet lekker uit de mond? Vanaf de federatie op 1 januari 2010 is vanuit de gemeente de wens geuit om met een nieuwe naam te komen voor onze gefedereerde gemeente. In opdracht van de Kerkenraad van onze gefedereerde gemeente heeft een werkgroep al enige tijd nagedacht over een naam voor onze kerk, en aansluitend een nieuw logo/beeldmerk.

Tijdens de ochtenddienst zondag 6 januari zullen de nieuwe (roep)naam van onze gemeente en het daarbij passende logo feestelijk bekend worden gemaakt.

nieuwsbrief 9 augustus 2020