Nieuw communicatiemiddel: Kerk aan de Linge Nieuw communicatiemiddel: Kerk aan de Linge

Vol trots presenteerde de Protestantse (wijk)Gemeente in wording begin 2012 een nieuw communicatiemiddel: 'Kerk aan de Linge'. Het doel is om met een gezamenlijk informatiebulletin te komen en u te informeren over mensen en activiteiten uit onze gemeente. Sinds 6 januari 2013 heeft onze gefedeerde gemeente ook de naam Kerk aan de Linge.

Het informatiebulleting is als PDF-bestand te downloaden via de pagina 'Downloads' in het menu.

Los onderdeel van het informatiebulletin is een overzicht met de belangrijkste adressen binnen onze gemeente en met de sectie-indeling binnen het pastoraat. Ook deze informatie is als PDF-bestand te downloaden via de pagina 'Downloads'.

datum en tijdstip 25-04-2019 om 19.30

Gemeentereis Rome