zo 14 oktober 2018

Bethelkerk
Tijdstip:
 9.30

Op zondag 14 oktober is het weer Micha-zondag. De werkgroep duurzaamheid levert traditiegetrouw op deze zondag een actief aandeel in de morgendienst. Dit jaar is het thema Arm raakt rijk - rijk raakt arm. Micha Nederland wil met dit thema mensen ráken en wel zo dat rijken geraakt worden door de armoede van hun armere medemensen en armen positief getroffen worden door de medemenselijkheid van hun rijkere naasten. Het is een thema waarover - aldus projectleider Hans Alblas van Micha Nederland - we voorlopig nog niet uitgepraat raken. Laat het echter niet bij praten blijven. Mag het ons in beweging zetten zetten om gerechtigheid te brengen waar onrecht heerst, geleid en bekrachtigd door Gods Geest.

In de dienst in de Bethelkerk zal worden gelezen uit Deuteronomium 15 en 1 Korintiërs 11. Gedeelten uit deze lezingen zullen centraal staan in de preek van ds. Ben Heijting. De kindernevendienst zal ook nu weer een eigen bijdrage aan de viering leveren. Wij gaan er vanuit dat deze Micha-zondag voor Kerk aan de Linge opnieuw een autoloze zondag is en dat u per fiets of lopend naar de kerk komt, tenzij u echt op de auto bent aangewezen.

nieuwsbrief 2 augustus 2020