PKN
Kerk aan de Linge in Leerdam
 
Kerkbalans 2016 Kerkbalans 2016
De jaarlijkse actie Kerkbalans is van start gegaan. In het hele land werven plaatselijke kerken inkomsten onder hun leden.
 

“De Bijbel, een huis om in te wonen”. Dat is het thema van Kerk aan de Linge dit seizoen. De bijbel is de bron waaruit wij als kerk onze geloofsidentiteit putten. Een veelzijdig en veelkleurig boek.

Kerk aan de Linge is ook veelkleurig en wil graag een gemeenschap zijn waar je je thuis voelt. Een “thuis” dat ruimte biedt om Gods woord te kunnen horen en beleven op verschillende manieren en vormen. Daarvoor is inzet nodig van veel mensen uit de gemeente die het huis onderhouden. Maar ook het huishoudboekje moet op orde zijn. De dominee, het onderhoud van de kerk, de vieringen en andere activiteiten brengen allemaal kosten met zich mee die we als gezamenlijke “bewoners” moeten opbrengen. De kerk krijgt daarvoor geen subsidie. Vandaar dat we u als “medebewoner” vragen daarvoor te geven. We vinden het geweldig dat we jaarlijks op veel van onze gemeenteleden kunnen rekenen. Geeft u ook dit jaar weer?

Voor de Gereformeerde Bethelkerk:

Graag wijzen wij u nog op de mogelijkheid van een periodieke gift waarvoor geen notaris meer nodig is. Zie op deze website onder 'Financien' voor meer informatie.

Voor vragen kunt u terecht bij Jan-Willem van Wieren, kerkbalans@kerkaandelinge.nl.
terug
 
 

Overleg werkgroep Top2000
datum en tijdstip 30-08-2020 om 11:00 uur
meer details

Overleg Kindernevendienst - voorbereiding Advent
datum en tijdstip 23-09-2020 om 19:30
meer details

Diaconie
datum en tijdstip 29-09-2020 om 19.45
meer details

Diaconie
datum en tijdstip 27-10-2020 om 19.45
meer details

 
AVG en privacy
Privacyverklaring
 
Beelduitzending kerkdiensten
KLIK HIER
 
Collectebonnen

KLIK HIER
 
Foto's
Henk Looij, www.henklooij.nl
 
 
Twitter-account  @KerkaandeLinge
nieuwsbrief 2 augustus 2020
Wij zijn een Groene Kerk
 
Bijbeltekst van vandaag
 
 
Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.