Kerkbalans 2016 Kerkbalans 2016
De jaarlijkse actie Kerkbalans is van start gegaan. In het hele land werven plaatselijke kerken inkomsten onder hun leden.

“De Bijbel, een huis om in te wonen”. Dat is het thema van Kerk aan de Linge dit seizoen. De bijbel is de bron waaruit wij als kerk onze geloofsidentiteit putten. Een veelzijdig en veelkleurig boek.

Kerk aan de Linge is ook veelkleurig en wil graag een gemeenschap zijn waar je je thuis voelt. Een “thuis” dat ruimte biedt om Gods woord te kunnen horen en beleven op verschillende manieren en vormen. Daarvoor is inzet nodig van veel mensen uit de gemeente die het huis onderhouden. Maar ook het huishoudboekje moet op orde zijn. De dominee, het onderhoud van de kerk, de vieringen en andere activiteiten brengen allemaal kosten met zich mee die we als gezamenlijke “bewoners” moeten opbrengen. De kerk krijgt daarvoor geen subsidie. Vandaar dat we u als “medebewoner” vragen daarvoor te geven. We vinden het geweldig dat we jaarlijks op veel van onze gemeenteleden kunnen rekenen. Geeft u ook dit jaar weer?

Voor de Gereformeerde Bethelkerk:

Graag wijzen wij u nog op de mogelijkheid van een periodieke gift waarvoor geen notaris meer nodig is. Zie op deze website onder 'Financien' voor meer informatie.

Voor vragen kunt u terecht bij Jan-Willem van Wieren, kerkbalans@kerkaandelinge.nl.

nieuwsbrief 2 augustus 2020