Kerkbalans 2014 Kerkbalans 2014
banner6

De actie Kerkbalans 2014 zal dit jaar plaatsvinden van 12 t/m 26 januari.
Dat betekent dat wij u ook dit jaar weer vragen om na te denken wat de kerk u waard is.

In 2013 zijn wij vertrouwd geraakt aan de nieuwe naam van onze gefedereerde gemeente Kerk aan de Linge. In 2014 zullen voor het eerst ook alle kerkdiensten gezamenlijk zijn. Alleen voor wat de betreft de financiën en de actie Kerkbalans trekken we nog niet samen op.

Vertrouwd en vernieuwing in 2014
Afgelopen jaar hebben we ds. Van den Berg mogen verwelkomen en is er een mooie samenwerking ontstaan tussen hem en ds. Heijting. Nu dit predikantenteam “staat” willen wij in 2014 samen met u opnieuw gaan kijken hoe wij met elkaar gemeente willen zijn en hoe wij onze gemeente naar de toekomst verder willen vormgeven.

In 2014 willen wij ook gaan bezien hoe we als Kerk aan de Linge een duurzame gemeente kunnen worden. Het plaatsen van de zonnepanelen het afgelopen jaar op het vernieuwde dak van de Bethelkerk was daarin al een mooie stap.

Natuurlijk willen wij als gemeente al onze huidige gemeente-activiteiten kunnen voortzetten.
  • Wekelijkse eredienst, Ontmoetingsdiensten en Taizédiensten
  • Gemeente groeigroepen
  • Jeugdwerk en catechese
  • Startdag en Huiskamerdagen
  • Omzien naar elkaar in blijde maar ook in moeilijke tijden

Uw bijdrage blijft nodig
Ook voor 2014 vragen wij daarom om uw financiële bijdrage. Zonder die bijdrage kunnen we niet blijven bestaan!

Wij zijn jaarlijks weer onder de indruk van de bijdragen die wij ontvangen van de gemeenteleden. Toch vragen wij u in 2014 als het even mogelijk is uw bijdragen wat te verhogen zodat we in staat zijn de toenemende kosten te dragen.

We vragen u om na te denken over wat de kerk u waard is. En daarvoor te geven, met uw hart en met uw verstand!

nieuwsbrief 9 augustus 2020