Kerkbalans 2019 Kerkbalans 2019

Geef voor je kerk

Het thema van de landelijke Actie Kerkbalans 2019 is evenals in 2018: Geef voor je kerk.

In 2019 mogen we voor het eerst geven voor onze Protestantse Gemeente van Leerdam gericht op onze wijk Kerk aan de Linge.
Het voelt als een nieuw begin en met een mooi verbouwde kerk waaruit we samen kerk kunnen zijn.
Met specifieke aandacht voor de jongeren, diensten en pastoraat willen we ons als kerk verder ontplooien.

Wij vragen u .... geef voor je kerk.
Per wijkgemeente worden de opbrengsten van het zogenaamde “levend geld” (vrijwillige bijdrage, giften en collecten) geadministreerd en zijn deze beschikbaar voor het werk in onze wijkgemeente.
Met een deel van de vrijwillige bijdrage en de verhuur van de gebouwen en pacht van de landerijen, maken we samen als totale Protestantse Gemeente gebruik van de gebouwen en de pastorieën.

Kerkbalans 2019 start op 20 januari 2019 en op 3 februari 2019 zal in de ochtend dienst het totaal toegezegde bedrag bekend gemaakt worden.
Meer informatie zal in de nieuwsbrieven van 13, 20 en 27 januari 2019 te vinden zijn.

Namens de wijk kerkrentmeesters van Kerk aan de Linge

datum en tijdstip 24-01-2019 om 19.30