PKN
Kerk aan de Linge in Leerdam
 
Welkom Welkom

Hartelijk welkom op de website van Kerk aan de Linge in Leerdam.
 
Kerk aan de Linge is een protestantse gemeente met een jonge geschiedenis, maar lange historie in Leerdam. Onze gemeente wil een levende gemeente zijn van traditie en vooruitzien, ruimte bieden aan diversiteit van jong en oud en betrokken zijn bij elkaar en de wereld om ons heen. We willen leren en getuigen uit Gods Woord van liefde.
 
Of u nu een regelmatige kerkganger bent of voor het eerst of sinds lange tijd de kerk bezoekt: wees van harte welkom, we verheugen ons op uw komst!

Op de website vindt u onder andere actualiteiten onder Actueel en de Agenda. Onder Kerkdiensten treft u de komende drie kerkdiensten aan en de internetverbinding naar onze kerkdiensten.

Om een eerste bezoek of kennismaking te vergemakkelijken treft u onder Lees meer een samenvatting aan van wie wij zijn en waar u terecht kunt.

lees meer »
 
Top2000 dienst 29 december 2018 – “We have a dream” Top2000 dienst 29 december 2018 – “We have a dream”

Alweer voor de derde keer op rij houden we op zaterdag 29 december om 19.00 uur in de Bethelkerk een Top2000 dienst. Een dienst waarin muziek uit de Top2000 centraal staat. Begeleiding is net als de eerdere edities in handen van onze eigen Bethelband. Het jaarlijkse samengestelde Top2000-koor zal eveneens haar medewerking verlenen. Als je meer informatie wilt of je wilt aanmelden om mee te zingen met het koor, lees dan gerust verder.

lees meer »
 
Herinrichting kerkzaal Bethelkerk Herinrichting kerkzaal Bethelkerk

Tijdens een gemeenteberaad op 1 juli 2018 zijn de verder uitgewerkte plannen voor herinrichting van de kerkzaal gepresenteerd. De werkgroep heeft het ontwerp gepresenteerd dat is opgesteld voor de herinrichting en heeft laten zien welke kleuren en materialen gebruikt gaan worden. Verder is ingegaan op het financiële overzicht van de herinrichting en op de planning die gevolgd wordt. Na een eerdere positieve reactie op het schetsontwerp, is op het laatste gemeenteberaad ook breed steun uitgesproken voor het uitgewerkte ontwerp. Hierop heeft de kerkenraad in juli 2018 definitief besloten tot uitvoering van de plannen.

Het plan voor herinrichting ziet er als volgt uit:

Het is de bedoeling dat tussen eind oktober en medio december de herinrichting plaatsvindt. In deze periode kunnen geen kerkdiensten worden gehouden in de Bethelkerk en kunnen we daarvoor terecht in de Rooms-Katholieke Parochiekerk aan de Meent.

Op de nieuwsbrief en via de website zullen we regelmatig een update geven over de voortgang van de herinrichting van de kerkzaal.
 
De werkgroep herinrichting kerkzaal: Armande Breure, Linda van Dam, Janine Sanders, Marrian Dijk, Bram Breure en Erwin Donga

 
ZWO project 2017-2018 ZWO project 2017-2018

Dit seizoen ondersteunt de Diaconie / ZWO een project van Stichting Olopikidong’oe in Kenia. Om een school van water te voorzien wordt er een dam gebouwd en een pijpleiding aangelegd naar de school in het dorpje Lolgorian. Dat laatste stukje pijpleiding én bijbehorende pomp wil de ZWO bekostigen met een bedrag van € 5.000.

lees meer »
 
 

Vakantiebijbeldagen Herfstvakantie
datum en tijdstip 23-10-2018 om 9.15
meer details

Vakantiebijbeldagen Herfstvakantie
datum en tijdstip 24-10-2018 om 9.15
meer details

 
 
Twitter-account  @KerkaandeLinge
nieuwsbrief
21 oktober 2018
Wij zijn een Groene Kerk
 
Nieuwe berichten
Herinrichting kerkzaal Bethelkerk
Update werkgroep Duurzaamheid, zomer 2018
Top2000 dienst 2018
 
Bijbeltekst van vandaag
 
Foto's
Henk Looij, www.henklooij.nl
 
AVG en privacy
Privacyverklaring
 
 
Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.