Jongeren GemeenteGroeiGroep (Keep-in-Touch 18 jaar en ouder) Jongeren GemeenteGroeiGroep (Keep-in-Touch 18 jaar en ouder)

Keep in touch, blijf in contact. Met elkaar, met de kerk en met God. Keep in touch is een initiatief van en voor jongeren. In 2006 ontstaan vanuit een groep jongeren uit onze kerk die elkaar na de middelbare school wilden blijven ontmoeten rond het geloof.

Wat houdt het in?
Heb je behoefte aan ontmoeting en gesprek over actuele onderwerpen die om bezinning vragen als je gelooft en toch ook je vragen of twijfels hebt? Kom dan naar de Jongeren Gemeente Groep of JGG! De opzet van de avonden is volgens een vast recept: - opening met koffie en thee -  ‘om er in te komen’: een verhaal, een spel, een paar vragen, een dvd-opname aan de hand waarvan je ‘warm loopt’ voor het onderwerp van de avond. - een korte introductie van het onderwerp vanuit de Bijbel - verwerking en verdieping. We volgen (uitzonderingen daargelaten) het jaarthema ‘LIEFDE’.

Waar en wanneer?
De groep komt een keer per maand op een vaste zondag avond bijeen bij de fam. van Campenhout en een keer per maand bij de fam. Heijting. De eerste zondag avond van de maand is het bij Ben en Willijanneke Heijting, de derde zondagavond van de maand is het bij Ella en Herman van Campenhout campe274@kpnmail.nl.

De gezamenlijke openingsbijeenkomst begint om 20.00 uur op zondagavond 9 oktober ten huize van de fam. Heijting dsmbheijting@kpnmail.nl, Parallelweg 5.

nieuwsbrief 2 augustus 2020