PKN
Kerk aan de Linge in Leerdam
 
Johnny Cash Dienst - zondagmiddag 10 november Johnny Cash Dienst - zondagmiddag 10 november
Op zondagmiddag 10 november zal vanaf 16:30 uur de muziek van Johnny Cash klinken in de Bethelkerk. Deze dienst zal één van de alternatieve middagdiensten zijn waar het preekrooster, door het wegvallen van een aantal reguliere middagdiensten, ruimte voor biedt.

Cash had niet alleen een diepgelovige kant, maar ook een donkere kant waar hij stevig mee worstelde in zijn leven. Een leven van sex, drugs en rock and roll. In de talloze liedjes die hij zong, getuigde hij vaak van zijn geloof. Maar ook van de levenslange worsteling met zijn donkere kant. Zijn mooiste songs gaan over de breekbare kanten van het leven. Een aantal van die songs gaan in deze dienst gezongen worden.

Muzikale medewerking wordt verleend door Cashflow3, een band die wordt geïnspireerd door het werk van Cash. Dominee Piet van Die, de voorganger in deze dienst, is Cash-fan. Hij wordt wel de 'Johnny Cash-dominee' genoemd.

Na afloop is er nog volop gelegenheid om elkaar te ontmoeten en na te praten, onder het genot van een paar toegiften van Cashflow3.
terug
 
 

Overleg werkgroep Top2000
datum en tijdstip 30-08-2020 om 11:00 uur
meer details

Overleg Kindernevendienst - voorbereiding Advent
datum en tijdstip 23-09-2020 om 19:30
meer details

Diaconie
datum en tijdstip 29-09-2020 om 19.45
meer details

Diaconie
datum en tijdstip 27-10-2020 om 19.45
meer details

 
AVG en privacy
Privacyverklaring
 
Beelduitzending kerkdiensten
KLIK HIER
 
Collectebonnen

KLIK HIER
 
Foto's
Henk Looij, www.henklooij.nl
 
 
Twitter-account  @KerkaandeLinge
nieuwsbrief 9 augustus 2020
Wij zijn een Groene Kerk
 
Bijbeltekst van vandaag
 
 
Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.