Jeugdwerk (seizoen 2019-2020) Jeugdwerk (seizoen 2019-2020)

Het jeugdwerk in Kerk aan de Linge is er voor alle kinderen van 0 jaar tot en met het moment van het doen van Belijdenis. Alles in het jeugdwerk geven we vorm aan de hand van de gedachte dat we 'kinderen en jongeren willen laten ontdekken dat God hun bondgenoot is'. Hoe? Door ze ruimte te geven, kennis bij te brengen, aan te sluiten bij hun leefwereld, te werken aan verbondenheid en saamhorigheid en uitnodigend en laagdrempelig kinder- en jeugdwerk aan te bieden. Hiervoor ondersteunen we ook ouders in hun zoektocht en vragen. Kinderen proberen we een voorbeeld te laten zien, te zijn en te worden.

De coördinatie van het jeugdwerk is in handen van de jeugdouderling, de jeugddiaken en beide predikanten.

nieuwsbrief 9 augustus 2020