HET JAARBOEKJE VAN KERK AAN DE LINGE KOMT ERAAN…..! HET JAARBOEKJE VAN KERK AAN DE LINGE KOMT ERAAN…..!
Al tijdens de besprekingen voor de federatie tussen de wijkgemeente Noord en de Bethelkerk in 2011 onderkenden de kerkenraden dat een gezamenlijk jaarboekje belangrijk zou zijn om kerkleden te informeren over de organisatie, hoe elkaar te bereiken en om elkaar te leren kennen.
Aan het samenstellen bleken nogal wat haken en ogen te zitten, maar begin juni 2014 kreeg de werkgroep ‘jaarboekje’  groen licht van de kerkenraad en zijn wij  (Jan Sevenhuysen, Erik Graafland, Joop van Reenen en Ada Santing) voortvarend aan de slag gegaan.
De afgelopen weken is er veel werk verricht. Informatie werd verzameld, gerangschikt, aangevuld, verbeterd, opnieuw gerangschikt en zo langzamerhand kunnen wij wel zeggen dat het eerste jaarboekje van Kerk aan de Linge in de steigers staat en dat aan de afwerking is begonnen.

Vanaf de startdag 20 september is een exemplaar voor gemeenteleden beschikbaar.

nieuwsbrief 2 augustus 2020