Informatiegids 2019 Informatiegids 2019
In september 2016 verscheen de vorige informatiegids van Kerk aan de Linge. Inmiddels, zeker na de fusie, is het tijd om de informatie in die gids bij te werken. Wij, de werkgroep "Informatiegids", zijn van start gegaan met de samenstelling van de nieuwe gids met informatie van, over, uit en voor Kerk aan de Linge. We hebben ons als doel gesteld om tijdens de startzondag 22 september 2019 de gids te kunnen uitdelen.

Een ander doel is om er zoveel mogelijk (recente) foto's en andere informatie (voornaam, e-mail, e.d.) van de gemeenteleden in te hebben. Daarmee willen we bereiken dat gemeenteleden elkaar leren kennen en elkaar op een zo gemakkelijk mogelijke manier weten te vinden. Op het formulier kunt u aangeven hoe en met welke gegevens u in de informatiegids vermeld wilt worden. Gegevens die u liever niet vermeld wilt hebben in de gids, kunt u blanco laten. Meer informatie vindt u op het formulier.

Graag hebben we uw gegevens uiterlijk 14 juli bij ons aangeleverd.

Formulier in PDF
Formulier in Microsoft Word