PKN
Kerk aan de Linge in Leerdam
 
Inburgeringslessen Leerdam Inburgeringslessen Leerdam
Sinds 6 april van dit jaar worden er in de Gereformeerde Kerk vrijgemaakt (de Hoeksteen) op de Koningin Emmalaan inburgeringslessen gegeven onder de vlag van Vluchtelingenwerk.

Vluchtelingen moeten hun inburgeringsdiploma halen binnen 3 jaar (over het algemeen).Vluchtelingenwerk biedt hiervoor erkende inburgeringscursussen aan en begeleidt de inburgeraars bij het doorlopen van de hele (ingewikkelde) procedure. Vrijwilligers zijn daarbij hard nodig als helpende hand, als bijvoorbeeld klassenassistent bij een gekwalificeerde docent of als een individuele taalcoach naast de lessen op school.
Op dit moment zijn er twee groepen (analfabeten en inburgeraars met verschillende nationaliteiten) voor drie dagdelen per week hard bezig met de Nederlandse taal en cultuur, onder leiding van twee docenten en met assistentie van vrijwilligers die er al snel bij waren om te helpen bij het inburgeringstraject van alle cursisten. Mocht je zelf geïnteresseerd zijn om ook een steentje bij te dragen, dan is je hulp zeer welkom.
 
Voor meer informatie kun je contact opnemen met Matthias Verkerk (teamleider inburgering): mverkerk@vluchtelingenwerk.nl of 0630193522
terug
 
 

Overleg werkgroep Top2000
datum en tijdstip 30-08-2020 om 11:00 uur
meer details

Overleg Kindernevendienst - voorbereiding Advent
datum en tijdstip 23-09-2020 om 19:30
meer details

Diaconie
datum en tijdstip 29-09-2020 om 19.45
meer details

Diaconie
datum en tijdstip 27-10-2020 om 19.45
meer details

 
AVG en privacy
Privacyverklaring
 
Beelduitzending kerkdiensten
KLIK HIER
 
Collectebonnen

KLIK HIER
 
Foto's
Henk Looij, www.henklooij.nl
 
 
Twitter-account  @KerkaandeLinge
nieuwsbrief 2 augustus 2020
Wij zijn een Groene Kerk
 
Bijbeltekst van vandaag
 
 
Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.