za 30 december 2017

Huiskamerdag

Locatie:
 Bethelkerk + De Kandelaar

Op zaterdag 30 december houden we onze huiskamerdag, een goede traditie. Een middagprogramma, een avondprogramma en een maaltijd daartussen.

Enkele onderdelen uit het prgramma:

“In gesprek over de Bijbel” is een onderdeel van het middagprogramma van de huiskamerdag. Enkele Bijbelverhalen staan centraal. Gezien het jaarthema willen we de verhalen toespitsen op Jezus. Aan de hand van bijvoorbeeld tekeningen reconstrueren de aanwezigen in kleine groepen het verhaal. Zo ontstaat een gesprek van mensen van nu over mensen van toen op een informele manier.

In de Kandelaar willen we ’s middags de film The Promise vertonen, een epos dat speelt ten tijde van de Armeense genocide. Mede gekozen door de gemeentereis naar Georgië en Armenië, eerder dit jaar.

Top 2000. In steeds meer kerken is het afgelopen jaar een top 2000-dienst gehouden. Vorig jaar werd voor het eerst in Kerk aan de Linge, op de huiskamerdag na afloop van de maaltijd, een Top 2000-viering gehouden. Dat smaakte gelijk al naar een vervolg.
Houd de informatie én vragen over de Top 2000 goed in de gaten.

nieuwsbrief 2 augustus 2020