Herinrichting kerkzaal Bethelkerk Herinrichting kerkzaal Bethelkerk
Tijdens een gemeenteberaad op 1 juli 2018 zijn de verder uitgewerkte plannen voor herinrichting van de kerkzaal gepresenteerd. De werkgroep heeft het ontwerp gepresenteerd dat is opgesteld voor de herinrichting en heeft laten zien welke kleuren en materialen gebruikt gaan worden. Verder is ingegaan op het financiële overzicht van de herinrichting en op de planning die gevolgd wordt. Na een eerdere positieve reactie op het schetsontwerp, is op het laatste gemeenteberaad ook breed steun uitgesproken voor het uitgewerkte ontwerp. Hierop heeft de kerkenraad in juli 2018 definitief besloten tot uitvoering van de plannen.

Het plan voor herinrichting ziet er als volgt uit:

Het is de bedoeling dat tussen eind oktober en medio december de herinrichting plaatsvindt. In deze periode kunnen geen kerkdiensten worden gehouden in de Bethelkerk en kunnen we daarvoor terecht in de Rooms-Katholieke Parochiekerk aan de Meent.

Op de nieuwsbrief en via de website zullen we regelmatig een update geven over de voortgang van de herinrichting van de kerkzaal.

De werkgroep herinrichting kerkzaal: Armande Breure, Linda van Dam, Janine Sanders, Marrian Dijk, Bram Breure en Erwin Donga

nieuwsbrief 9 augustus 2020