PKN
Kerk aan de Linge in Leerdam
 
Herinrichting kerkzaal Bethelkerk Herinrichting kerkzaal Bethelkerk
Tijdens een gemeenteberaad op 1 juli 2018 zijn de verder uitgewerkte plannen voor herinrichting van de kerkzaal gepresenteerd. De werkgroep heeft het ontwerp gepresenteerd dat is opgesteld voor de herinrichting en heeft laten zien welke kleuren en materialen gebruikt gaan worden. Verder is ingegaan op het financiële overzicht van de herinrichting en op de planning die gevolgd wordt. Na een eerdere positieve reactie op het schetsontwerp, is op het laatste gemeenteberaad ook breed steun uitgesproken voor het uitgewerkte ontwerp. Hierop heeft de kerkenraad in juli 2018 definitief besloten tot uitvoering van de plannen.

Het plan voor herinrichting ziet er als volgt uit:

Het is de bedoeling dat tussen eind oktober en medio december de herinrichting plaatsvindt. In deze periode kunnen geen kerkdiensten worden gehouden in de Bethelkerk en kunnen we daarvoor terecht in de Rooms-Katholieke Parochiekerk aan de Meent.

Op de nieuwsbrief en via de website zullen we regelmatig een update geven over de voortgang van de herinrichting van de kerkzaal.
 
De werkgroep herinrichting kerkzaal: Armande Breure, Linda van Dam, Janine Sanders, Marrian Dijk, Bram Breure en Erwin Donga
terug
 
 

Overleg werkgroep Top2000
datum en tijdstip 30-08-2020 om 11:00 uur
meer details

Overleg Kindernevendienst - voorbereiding Advent
datum en tijdstip 23-09-2020 om 19:30
meer details

Diaconie
datum en tijdstip 29-09-2020 om 19.45
meer details

Diaconie
datum en tijdstip 27-10-2020 om 19.45
meer details

 
AVG en privacy
Privacyverklaring
 
Beelduitzending kerkdiensten
KLIK HIER
 
Collectebonnen

KLIK HIER
 
Foto's
Henk Looij, www.henklooij.nl
 
 
Twitter-account  @KerkaandeLinge
nieuwsbrief 9 augustus 2020
Wij zijn een Groene Kerk
 
Bijbeltekst van vandaag
 
 
Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.