Herdertjestocht Herdertjestocht
Op de zondagmiddag voor Kerst wordt er jaarlijks een Herdertjestocht georganiseerd. Zo'n 35 vrijwilligers helpen mee om jong en oud op een laagdrempelige manier kennis te laten maken met het Kerstevangelie. Onder leiding van een verteller wordt een wandeling langs enkele scenes uit het Kerstverhaal gemaakt. Leuk voor jong en oud en een mooie activiteit om kerk in de stad te zijn.

Wilt u / wil jij een keertje meehelpen? Alle hulp is welkom! Of het nu hand- en spandiensten zijn, een rol als acteur of in de organisatie van de middag. Martine Arents, Esther Dekkers, Diana van Dijk, Martin van Gent en Mirande Kaasschieter kunnen meer vertellen over deze mooie activiteit.

nieuwsbrief 9 augustus 2020