PKN
Kerk aan de Linge in Leerdam
 
Help ons helpen! Boodschappenactie voor de Voedselbank Help ons helpen! Boodschappenactie voor de Voedselbank
De Diaconie organiseert rondom Dankdag opnieuw een Boodschappenactie voor de Voedselbank Leerdam. Stichting Voedselbank Leerdam is al sinds 2005 actief in het bestrijden van stille armoede en helpt onze stadsgenoten die door omstandigheden tijdelijk onder de armoedegrens leven. Wij ondersteunen dit werk van harte.

Ook in Leerdam neemt helaas het aantal gezinnen toe dat een beroep moet doen op ondersteuning door de Voedselbank. Er worden wekelijks zo’n 85 gezinnen voorzien van een voedselpakket. Hieronder kunt u lezen welke producten momenteel hard nodig zijn. Helpt u ons helpen en vult u de boodschappentas?

Boodschappenlijst, onder andere: macaroni/spaghetti, rijst, macaronimix, groenten in blik, koffie, houdbare melk/yoghi, olie, maandverband, broodbeleg (jam, hagelslag, chocopasta, etc.), babyvoeding, fruit in blik, thee, aanmaaklimonade, wasmiddel (kleur).

Op zondag 2 november worden na de dienst de tassen uitgereikt om te vullen. De gevulde tassen kunnen worden ingeleverd op Dankdag, woensdag 5 november en op zondag 9 november.
terug
 
 

Overleg werkgroep Top2000
datum en tijdstip 30-08-2020 om 11:00 uur
meer details

Overleg Kindernevendienst - voorbereiding Advent
datum en tijdstip 23-09-2020 om 19:30
meer details

Diaconie
datum en tijdstip 29-09-2020 om 19.45
meer details

Diaconie
datum en tijdstip 27-10-2020 om 19.45
meer details

 
AVG en privacy
Privacyverklaring
 
Beelduitzending kerkdiensten
KLIK HIER
 
Collectebonnen

KLIK HIER
 
Foto's
Henk Looij, www.henklooij.nl
 
 
Twitter-account  @KerkaandeLinge
nieuwsbrief 2 augustus 2020
Wij zijn een Groene Kerk
 
Bijbeltekst van vandaag
 
 
Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.