ma 23 september 2013

Bethelkerk
Tijdstip:
 20.00 uur

Op maandagavond 23 september, 20.00 uur in de Bethelkerk, willen we informatie geven over de gemeente groei groepen. Op dit moment zijn er drie verschillende groepen actief maar het voornemen is om dit seizoen nog minstens één nieuwe groep te starten. De groepen komen ongeveer 15 maal per jaar samen.  Groeigroepen zijn een vorm van gemeenteopbouw waarbij het gaat om het groeien in geloof, in gemeenschap en in gastvrijheid. Het motto van de groeigroepen kun je verwoorden als Levend uit Gods liefde, staande in de kerk, bewogen met de wereld.

Heb je belangstelling, kom dan naar de informatieavond, waar de begeleiders van de groepen iets over de ervaringen kunnen vertellen. En misschien ken je wel iemand die je op deze avond kunt wijzen of meenemen. Groeigroepen zijn niet alleen bedoeld voor “kerkmensen”.

nieuwsbrief 2 augustus 2020