Gemeenteberaad herinrichting kerkzaal Bethelkerk Gemeenteberaad herinrichting kerkzaal Bethelkerk
Zondag 1 juli wordt na afloop van de dienst een gemeenteberaad gehouden over de herinrichting van de kerkzaal. Na het gemeenteberaad aan het begin van dit jaar zijn de plannen de afgelopen maanden verder uitgewerkt tot een definitief voorstel.

Dit zal worden toegelicht, evenals de voorgestelde planning voor de uitvoering van de werkzaamheden. Uiteraard is er volop gelegenheid om te reageren en vragen te stellen. Uw en jullie aanwezigheid wordt zeer op prijs gesteld!

nieuwsbrief 9 augustus 2020