PKN
Kerk aan de Linge in Leerdam
 
Geloven met Plezier... Geloven met Plezier...
Alle ouders / opvoeders van kinderen tussen de 0 en 12 jaar willen we van harte uitnodigen voor de serie bijeenkomsten ‘Geloven met plezier’. Tijdens de bijeenkomsten kijken we samen wat het boekje ‘Geloven met plezier - 100 leuke ideeën voor jou en je kind’ ons aanreikt op het gebied van geloofsopvoeding. We ontdekken bijvoorbeeld wat onze eigen favoriete rol als geloofsopvoeder is: schatbewaarder, tuinier, trainer, gids of priester. We leren iets over de passende manier van communiceren met kinderen van verschillende leeftijden en met verschillende interesses. En natuurlijk wandelen we langs de 100 leuke ideeën voor jou en je kind.

De laatste bijeenkomst staat gepland op de woensdagavond 15 maart om 20.00 uur in de Bethelkerk. De avond staat onder (bege)leiding van ds. Johan van den Berg.

Zondag 12 maart
Lukt het niet om doordeweeks aan te sluiten? Op zondag 12 maart is er na de dienst een bijeenkomst in aansluiting op het koffiedrinken na de ochtenddienst. Voor de kinderen wordt oppas geregeld, zodat iedereen in alle rust met elkaar in gesprek kan. Bij voldoende belangstelling sluiten we af met een gezamenlijke lunch.

Uiteraard staat ook deze bijeenkomst ook open voor belangstellenden van buiten de kring van onze kerk.
terug
 
 

Overleg werkgroep Top2000
datum en tijdstip 30-08-2020 om 11:00 uur
meer details

Overleg Kindernevendienst - voorbereiding Advent
datum en tijdstip 23-09-2020 om 19:30
meer details

Diaconie
datum en tijdstip 29-09-2020 om 19.45
meer details

Diaconie
datum en tijdstip 27-10-2020 om 19.45
meer details

 
AVG en privacy
Privacyverklaring
 
Beelduitzending kerkdiensten
KLIK HIER
 
Collectebonnen

KLIK HIER
 
Foto's
Henk Looij, www.henklooij.nl
 
 
Twitter-account  @KerkaandeLinge
nieuwsbrief 2 augustus 2020
Wij zijn een Groene Kerk
 
Bijbeltekst van vandaag
 
 
Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.