Feestweekend 5 & 6 januari 2019 Feestweekend 5 & 6 januari 2019
Op 10 oktober 2018 zijn de Gereformeerde Bethelkerk en de Hervormde wijkgemeente Noord samengegaan in de Protestantse wijkgemeente Kerk aan de Linge. Ter ere van deze fusie en de opening van de heringerichte kerkzaal van de Bethelkerk houden we een feestweekend 5 en 6 januari 2019. Bovendien vieren we het 50-jarig jubileum van het gebouw de Bethelkerk.

Wij nodigen u en jullie van harte uit voor de open middag van Kerk aan de Linge op zaterdag 5 januari. Tussen 14 en 17 uur worden er in de Bethelkerk allerlei activiteiten voor jong & oud georganiseerd.  Zo kunt u o.a. bloemschikken, een rondleiding krijgen, meedoen met de Bethelkwis, het Betheldebat, de Bethel Battle of luisteren naar het Top 2000 koor. Op het kerkplein ontvangt een herbergier u met warme chocolademelk en op vuurgestookte broodjes. Binnen is er koffie met wat lekkers. Vanaf 17.30 uur is er een open maaltijd. Iedereen kan en mag aanschuiven, wel graag even van tevoren aanmelden met hoeveel personen u komt via jubileum@kerkaandelinge.nl. Het definitieve programma volgt z.s.m. via de nieuwsbrief en zal in de kerk opgehangen worden.

We kunnen nog wat hulp gebruiken. Dus wilt u deze open middag meehelpen, laat het ons even weten via jubileum@kerkaandelinge.nl of u kunt het melden bij onderstaande personen.

Op zondag 6 januari houden we een feestelijke kerkdienst waarin zowel dominee Ben Heijting als dominee Johan van den Berg zullen voorgaan. Aansluitend aan de dienst, die om 9.30 uur begint, is er koffie en thee met wat lekkers. Viert u de dienst met ons mee?

Wij hopen u te mogen begroeten op 5 & 6 januari in de Bethelkerk.
Tot dan!

Aart van Zandwijk, Albert Santing, Armande Breure, Christi Breure, Corina Boogaard, Joke Wiggers, Joop van Reenen, Koos den Besten, Liset Nab, Martin van Gent, Mirande Kaasschieter en Nel Graafland

nieuwsbrief 9 augustus 2020