Enquête duurzaamheid Enquête duurzaamheid
De werkgroep duurzaamheid wil graag inzicht krijgen in de vraag of en in hoeverre de leden van Kerk aan de Linge in het dagelijks leven al rekening houden met duurzaamheid. De uitslag van deze 0-meting zal te zijner worden teruggekoppeld via de kerkbode en de website en betrokken worden bij de toekomstige activiteiten van de werkgroep. U vindt hier een brief van de werkgroep over dit onderwerp met de bijbehorende enquête-vragen. De vragen kunt u downloaden, printen en vervolgens handmatig invullen. De werkgroep hoopt dat velen aan haar verzoek gehoor zullen geven. De ingevulde vragenlijsten kunnen op zondag 19 januari of op zondag 26 januari in de speciale doos worden gedaan, die dan, hetzij In de hal van de Bethelkerk, hetzij bij de ingang van de Grote Kerk zal staan.

nieuwsbrief 2 augustus 2020