Duimpjes omhoog vanuit digitaal jeugdhonk Duimpjes omhoog vanuit digitaal jeugdhonk
Rock Solid wil alle gemeenteleden een hart onder de riem steken in deze vervelende tijd. Wij steken onze duim omhoog voor iedereen die zijn of haar best doet (voor een ander)!

Wij hebben een digitaal jeugdhonk gecreëerd en we houden nu digitaal onze bijeenkomsten. Met elkaar praten we over alle actualiteiten, over bang zijn en hoopvolle verhalen en over de boodschap van Pasen. Daarnaast hebben we nog steeds te gekke Rock Solid-spellen en nemen we de tijd voor muziek en wat lekkers aan het eind.

Ben of ken jij een tiener (10-15 jaar) en wil je met ons meedoen op vrijdagavond (19:30-21:00)? Geef je op via charlottedonga@hotmail.nl! Of vind ons op de Houseparty-app (via charlottedonga).

nieuwsbrief 9 augustus 2020