Digitaal collecteren Digitaal collecteren
Tot 1 september kan er geen kerkdienst plaatsvinden waar u als gemeentelid bij aanwezig kunt zijn. Daarmee vallen de inkomsten uit de collectes weg. De reeds toegezegde verplichtingen aan de goede doelen van de diaconie en de uitgaven voor kerkbeheer van het College van Kerkrentmeesters gaan door. Daarom is besloten om het digitaal collecteren mogelijk te maken.

Dit kan op verschillende manieren.

Allereerst kunt u via de webshop van de Protestantse Gemeente Leerdam uw donaties doen voor zowel het College van Kerkrentmeesters als het werk van de Diaconie. U klikt hier om op de juiste pagina van de webshop te komen.
Het is mogelijk om te doneren via uw account, waarmee u bijvoorbeeld ook de collectebonnen bestelt. Door alleen uw naam in te vullen kunt u zonder account uw gave geven. Of, als u wilt, kunt u ook anoniem doneren.

Een andere mogelijkheid is om te doneren via de Kerkgeld App. Deze App is beschikbaar in de App Store en Google Play.
Via deze App kunt u de volgende zaken eenvoudig regelen:
  • snel en gemakkelijk bestellingen plaatsen, zoals collectebonnen
  • ondersteuning van lokale acties zoals Actie Kerkbalans
  • op eenvoudige wijze digitaal het collectegeld over te maken (ook buiten de reguliere kerkdiensten)
  • een andere kerkelijke gemeente ondersteunen (bijvoorbeeld van het vakantieadres)
  • eenvoudig giften overmaken voor lokale en landelijke doelen
Let op: Bij het registreren heeft u uw registratienummer en/of uw accountgegevens nodig. Weet u uw registratienummer niet meer, dan kunt u dit opvragen bij het kerkelijk bureau, e-mail: kerkelijkbureau@pgleerdam.nl.
Op de website staat een uitgebreide handleiding voor het installeren van deze app.

Tenslotte kunt u ook zonder webshop en zonder Kerkgeld App een bijdrag doen door uw bijdrage zelf over te maken naar de rekening van het College van Kerkrentmeesters of de Diaconie.
Hierbij vermelden wij de bankrekeningnummers:
NL 96 RABO 0373724098 CvK Protestantse Gemeente Leerdam
NL 72 INGB 0003190897 Diaconie Wijkgemeente Kerk aan de Linge
NL 56 INGB 0007701103 Wijkgemeente Kerk aan de Linge ZWO
NL 34 RABO 0373741995 Wijkkas Kerk aan de Linge

Wij danken u bij voorbaat voor uw gaven!

datum en tijdstip 05-07-2020 om 11:00 uur

Wijkraad van Kerkrentmeesters Kerk aan de Linge
datum en tijdstip 07-07-2020 om 19.45 uur

datum en tijdstip 16-07-2020 om 9.00