HiP - Hulp in Praktijk HiP - Hulp in Praktijk
Bij HiP (Hulp in Praktijk) gaat het om bieden van kortstondige praktische hulp aan gemeenteleden door vrijwilligers uit onze gemeente. Dit met ondersteuning van Diaconie en Pastoraat. Omstandigheden die aanleiding kunnen zijn voor HiP: tijdelijke beperking, thuiskomst na operatie/ziekenhuisopname, overlijden gezinslid, in afwachting van een aanvraag WMO.

Als u in een situatie terecht komt waarbij u voor een korte periode praktische hulp nodig heeft kunt u contact met ons opnemen door een e-mail te sturen aan secretariaat.diaconie@kerkaandelinge.nl. Telefonisch is hiervoor Aart van Zandwijk ook bereikbaar onder nummer 0345-599632.

datum en tijdstip 24-09-2020 om 19.30

datum en tijdstip 24-09-2020 om 9.00