Meeluisteren Meeluisteren

Dit kan via de website www.kerkomroep.nl. Hier kunt u diensten ook achteraf beluisteren en eventueel opslaan op uw computer.

Directe links naar de drie kerkgebouwen:
Bethelkerk   www.kerkomroep.nl/?mp=10964
Grote Kerk   www.kerkomroep.nl/?mp=10649
De kerkdiensten zijn tot en met zondag 30 augustus ook via beeld te volgen.

Als u zelf geen computer heeft, dan is het ook mogelijk de dienst via de kerkradio mee te luisteren. U kunt daarvoor contact opnemen met Jan Jumelet (telefoon 0345-617077) of Wim de Jong (telefoon 0345-619099).

Berichtgeving corona-virus Berichtgeving corona-virus
Houdt u voor bijzonderheden over de diensten voorlopig ook de berichtgeving over het corona-virus in de gaten. Het bericht op de startpagina van onze website wordt indien nodig aangepast.

De kerkenraad heeft besloten om per direct alle kerkelijke activiteiten te staken (voorzover dit niet al was gebeurd), met uitzondering van een zondagse ochtenddienst die we voorlopig in zeer beperkte omvang houden (met de voorganger en cantor-organist zodat de zang tot zijn recht komt als de dienst via internet wordt beluisterd, maar zonder kerkgangers, zonder collecte).

Vooralsnog zijn de diensten van Kerk aan de Linge in de Grote Kerk te beluisteren via kerkomroep Bethelkerk!

Verbonden

We mogen blij zijn dat we met hulp van de moderne media als lokale gemeenschap van ‘Kerk aan de Linge’ toch samen kunnen ‘komen’ rondom het Woord dat ons verbindt en draagt in onzekere tijden.

datum en tijdstip 05-07-2020 om 11:00 uur

Wijkraad van Kerkrentmeesters Kerk aan de Linge
datum en tijdstip 07-07-2020 om 19.45 uur

datum en tijdstip 16-07-2020 om 9.00