Over ons Over ons

Op 1 januari 2010 zijn de Gereformeerde Kerk en de Hervormde wijkgemeente Noord in Leerdam een federatie aangegaan. Sinds 6 januari 2013 heeft onze gemeente de naam 'Kerk aan de Linge'.

Op de Paaskaars van 2015 staat een beeldtenis van de vijf broden en twee vissen naar Mattheus 14.

Ook in onze tijd geldt, dat ondanks alle door mensen veroorzaakte schaarste, God ons duidelijk maakt, dat er genoeg is: liefde, vrede, voldoende voedsel en ruimte voor iedereen, omdat Jezus gekomen is als een 'rantsoen voor velen'.

Via het submenu vindt u informatie over de geschiedenis die aan deze federatie voorafging, maar ook informatie over de predikanten, de kerkenraad, het pastoraat in onze gefedereerde gemeente, het werk van de diakenen en de kerkrentmeesters en tenslotte informatie over de kerkelijke gebouwen.

Beleidsplan Beleidsplan

In september 2018 heeft de kerkenraad het Beleidsplan Kerk aan de Linge 2018-2022 vastgesteld. Het plan heeft de ondertitel “Samen zijn wij Kerk aan de Linge”. Wij drukken daarmee uit, dat we als breed samengestelde geloofsgemeenschap, samen optrekken; in ontmoeting en verbinding, met vertrouwen in de toekomst.

Beleidsplan Kerk aan de Linge 2018-2022

Vakantiebijbeldagen Herfstvakantie