Help ons helpen! Boodschappenactie voor de Voedselbank Help ons helpen! Boodschappenactie voor de Voedselbank
De Diaconie organiseert rondom Dankdag opnieuw een Boodschappenactie voor de Voedselbank Leerdam. Stichting Voedselbank Leerdam is al sinds 2005 actief in het bestrijden van stille armoede en helpt onze stadsgenoten die door omstandigheden tijdelijk onder de armoedegrens leven. Wij ondersteunen dit werk van harte.

Ook in Leerdam neemt helaas het aantal gezinnen toe dat een beroep moet doen op ondersteuning door de Voedselbank. Er worden wekelijks zo’n 85 gezinnen voorzien van een voedselpakket. Hieronder kunt u lezen welke producten momenteel hard nodig zijn. Helpt u ons helpen en vult u de boodschappentas?

Boodschappenlijst, onder andere: macaroni/spaghetti, rijst, macaronimix, groenten in blik, koffie, houdbare melk/yoghi, olie, maandverband, broodbeleg (jam, hagelslag, chocopasta, etc.), babyvoeding, fruit in blik, thee, aanmaaklimonade, wasmiddel (kleur).

Op zondag 2 november worden na de dienst de tassen uitgereikt om te vullen. De gevulde tassen kunnen worden ingeleverd op Dankdag, woensdag 5 november en op zondag 9 november.

datum en tijdstip 24-09-2020 om 19.30

datum en tijdstip 24-09-2020 om 9.00